OPŠTI USLOVI UPOTREBE

MOLIMO VAS DA PRE UPOTREBE OVOG INTERNET SAJTA PAŽLJIVO PROČITATE OPŠTE USLOVE UPOTREBE 

1.-) VLASNIŠTVO WWW.INTRAGENINSTITUTE.COM I SVRHA INTERNET SAJTA

www.intrageninstitute.com (u nastavku, “Internet sajt”) je internet domen u vlasništvu kompanije Colomer Beauty and Professional Products, S.L. (u nastavku, “CBPP”), podružnice Revlon Group (zajedno sa njenim podružnicama, u nastavku “Revlon Group”), sa registrovanim sedištima u WTC Almeda Park, c/Tirso de Molina, No. 40, 08940, Cornellà de Llobregat, Barselona (Španija), upisanu u Registar kompanija u Barseloni, Volume 25290, Folio 185, List B-86638 pod brojem 123, sa PIB brojem B-08000135.

Ovo pravno obaveštenje određuje opšte uslove pristupa i upotrebe Internet sajta koji je vlasništvo CBPP.

Putem ovog Internet sajta, CBPP želi da stvori referentnu tačku za profesionalce iz oblasti oblikovanja kose i njihove klijente, da bi se odgovorilo na njihova pitanja o problemima zdravlja kose i vlasišta, putem pružanja čitave serije informacija i saveta koje podržavaju stručnjaci iz oblasti dermatologije i trihologije.

Takođe koristimo ovaj Internet sajt da bi predstavili veliku kolekciju naših proizvoda robne marke INTRAGEN, uključujući i najnovije proizvode i naše programe tretmana, pružajući kako klijentima, tako i frizerima, priliku da nam postave pitanja o njima.

Korisnici takođe mogu da se podvrgnu postavljanju personalizovane dijagnoze za njihovu kosu.

Prostor “Za profesionalce” namenjen je isključivo profesionalnim frizerima. Taj odeljak sadrži ne samo najnovije vesti iz sveta nege i oblikovanja kose, već daje frizerima priliku da se obučavaju uz nas uz Program obuke Intragen Cosmetic Trichology (ICT).

Za sve zahteve ili žalbe, CBPP možete kontaktirati putem slanja poruke na adresu info@intrageninstitute.com.

2.-) PRIRODA PRIHVATANJA USLOVA UPOTREBE

Putem upotrebe ovog Internet sajta, smatra se da ste bezuslovno prihvatili ove Opšte uslove upotrebe. Ukoliko se ne slažete sa bilo kojim od Opštih uslova upotrebe, navedenih u nastavku, molimo vas DA NE UPOTREBLJAVATE OVAJ INTERNET SAJT.

3.-) PRIRODA PRISTUPA INTERNET SAJTU

Ovaj Internet sajt CBPP je besplatno na raspolaganju korisnicima i za njegovu upotrebu nije potrebna prethodna prijava ili registracija. Ipak, za pristup “Prostoru za profesionalce”, isključivo za profesionalne frizere, potrebna je registracija pravljenjem korisničkog naloga i prethodnim prihvatanjem Politike zaštite podataka, koja ne podrazumeva snošenje obaveze bilokakvog plaćanja.

4.-)INTELEKTUALNO I INDUSTRIJSKO VLASNIŠTVO

Sav materijal na ovom Internet sajtu, uključujući, ali se ne ograničavajući na slike, fotografije, slova, tekstove, dijaloge, grafička rešenja, loga, ilustracije, programe, dokumente, audio, video, muzičke i ostale elemente na bilo kom od upotrebljenih programskih jezika ili koji mogu biti upotrebljeni, zajedno sa celokupnim softverom za rad i razvoj Internet sajta, zaštićen je autorskim pravima, zaštitnim znacima i ostalim zakonima o Industrijskoj i intelektualnoj svojini. Sav taj materijal isključivo poseduje i/ili kontroliše CBPP i ostale kompanije Revlon Group, ili treće strane koje su dozvolili CBPP i/ili drugim kompanijama Revlon Group upotrebu svog materijala.

CBPP ne dodeljuje licence ili dozvole za bilo koji oblik upotrebe svojih prava Industrijske i intelektualne svojine, niti bilo koju svojinu ili pravo koje se odnosi na Internet sajt i usluge koje se putem njega pružaju.

Upotreba na drugom internet sajtu bilo kog loga, zaštitnog znaka, robne marke usluge ili drugog materijala podložnog zaštiti autorskih prava koji se pojavljuje na ovom Internet sajtu je strogo zabranjena bez izričitog pisanog odobrenja vlasnika zaštitnog znaka ili nosioca autorskih prava. Takođe je zabranjeno delimično ili potpuno reprodukovanje ovog Internet sajta u svrhu komercijalne dobiti i izmena njegovog sadržaja na bilo koji način ili uključivanje istih u neki drugi rad, publikaciju ili internet stranicu bez prethodnog pisanog odobrenja CBPP.

Sve beleške, poruke, elektronska pošta, baneri, reklame, ideje, sugestije, koncepti ili ostali materijali isporučeni ovom Internet sajtu postaće vlasništvo CBPP i ostalih kompanija Revlon Group širom sveta, koje će imati dozvolu da ih koriste pod uslovima koje propisuje važeći zakon.

5.-)PRAVILNA UPOTREBA INTERNET SAJTA I USLUGA

Korisnik prihvata da NEĆE KORISTITI usluge koje nudi CBPP putem ovog Internet sajta da bi vršio delatnosti koje su suprotne zakonu, moralu ili javnom redu. Korisnik prihvata upotrebu ovog Internet sajta u skladu sa ovim OPŠTIM USLOVIMA UPOTREBE. Korisnik neće koristiti Internet sajt ni na koji način koji bi mogao da ošteti, onemogući, preoptereti ili izmeni Internet sajt ili usluge ili da spreči druge korisnike da normalno koriste ili uživaju u Internet sajtu. Korisnik se takođe slaže da neće započinjati nikakve reklamne ili komercijalne aktivnosti uz pomoć materijala sa Internet sajta koji kontroliše CBPP.

Bilo kakva izmena ili upotreba tog materijala za bilo koju svrhu osim za potrebe ovog Internet sajta predstavlja kršenje Zakona o Intelektualnoj i industrijskoj svojoini. Materijal na ovom Internet sajtu ili bilo kom drugom Internet sajtu koji kontroliše CBPP ne sme biti kopiran, reprodukovan, objavljen, postavljen na internet, prenet, poslat ili distrubiran u bilo kom obliku osim za ličnu svrhu. Upotreba bilo kog od tog materijala na telematskoj mreži ili na drugim internet sajtovima je strogo zabranjena.

Korisnici ne smeju manipulisati podacima u kojima su identifikovani CBPP i ostale kompanije Revlon Group ili treća lica koja su dopustila CBPP da koristi njihov materijal ili usluge ponuđene putem ovog Internet sajta.

Korisnici ne smeju da daju lične podatke i podatke za identifikaciju koji ne omogućavaju njihovu pravilnu identifikaciju.

Korisnici ne smeju manipulisati tehničkim sredstvima koja štite sadržaj i informacije i, uopšte uzev, konfiguracijom prostora ovog Internet sajta.

CBPP zadržava pravo da uskrati ili odbije pristup Internet sajtu u bilo kom trenutku i bez prethodnog obaveštenja korisnicima koji prekrše ove Opšte uslove upotrebe.

6.-) IZMENE NA INTERNET SAJTU ILI U USLUGAMA

CBPP zadržava pravo da ograniči, obustavi ili okonča pristup ovom Internet sajtu bilo kom delu ili bilo kojoj posebnoj funkcionalnosti uključenoj u Internet sajt bez prethodnog obaveštenja, u bilo kom trenutku.

CBPP može u bilo kom trenutku da izmeni, promeni ili upotpuni ove Opšte uslove upotrebe, uključujući i okončanje besplatnog pristupa sajtu. Takve promene će se primenjivati samo od trenutka njihovog stvarnog stupanja na snagu.

7.-) OGRANIČENJE GARANCIJE I ODGOVORNOSTI

7.1.- CBPP i ostale kompanije Revlon Group ne mogu biti smatrane odgovornima za materijal koji korisnici šalju na ovaj Internet sajt i, kao rezultat toga, one zadržavaju pravo da urede ili obrišu podnete materijale, ali nisu ni u kakvoj obavezi da to zaista i učine.

Korisnik prihvata da ne podnosi niti da pokušava da objavi putem ovog Internet sajta bilo kakav materijal koji sadrži: (a) klevetu, klevetanje, narušavanje privatnosti, opscenosti, pornografiju, uvredljive poruke, pretnje ili nepoštovanje; (b) kršenje bilo kakvog Zakona o industrijskoj i/ili Intelektualnoj svojini ili bilo kog drugog prava bilo kog entiteta ili ličnosti; (c) kršenje bilo kakvog zakona; (d) podržavanje ili odbranu nekakve nezakonite radnje, ili (e) reklamiranje ili oglašavanje dobara ili usluga ili zahteva potonjih.

CBPP i/ili ostale kompanije Revlon Group neće prihvatiti tužbe ili žalbe treće strane koje se odnose na kršenje bilo kojih prava koja proističu iz tekstova ili materijala koje neki korisnik objavi na ovom Internet sajtu.

7.2.-Deo sadržaja na ovom internet sajtu uzet je iz spoljašnjih izvora CBPP. U svetlu te činjenice i zbog velike količine informacija ponuđenih na Internet sajtu, moguće je da neke informacije ili materijal, dostupni na Internet sajtu, nisu u potpunosti tačni ili ažurirani, bez obzira na činjenicu da ekipa CBPP ulaže sve napore da obezbedi da sve bude tako.

CBPP ne prihvata odgovornost za oštećenja bilo kakve prirode koja mogu biti rezultat nedostatka istinitosti, tačnosti ili potpunosti i/ili neažuriranosti sadržaja ovog Internet sajta.

7.3.-CBPP i ostale kompanije Revlon Group ne garantuju da će ovaj Internet sajt raditi bez prekida ili grešaka i zadržavaju pravo da privremeno obustave pristup njegovim stranicama i njihovom sadržaju bez prethodnog obaveštenja, bilo zbog održavanja, popravke, ažuriranja ili poboljšanja istih.

Takođe, CBPP i ostale kompanije Revlon Group ne kontrolišu niti garantuju odsustvo kompjuterskih virusa u uslugama koje pružaju treća lica putem ovog Internet sajta, a koji mogu dovesti do promene kako u softveru, tako i na hardveru kompjuterskog sistema korisnika.

7.4.-CBPP ne garantuje da je materijal na ovom Internet sajtu odgovarajući ili dostupan u svim zemljama i svim korisnicima. Bilo koja osoba koja odabere da pristupi ovom Internet sajtu to radi na svoju ličnu inicijativu i odgovorna je za saglasnost sa svim odredbama koje se primenjuju na internet.

7.5.- CBPP mora da teži da osigura bezbednost informacija koje pružaju korisnici. Ipak, ne može garantovati potpuno bezbednost prenosa podataka.

Bez kršenja nivoa bezbednosti koji su zakonski propisani za zaštitu ličnih podataka i bez obzira na usvajanje pravno propisanih bezbednosnih mera čiji je cilj sprečavanje gubitka, zloupotrebe, izmene, nedozvoljenog pristupa i krađe pruženih podataka, korisnik je svestan i razume da CBPP i/ili ostale kompanije Revlon Group ne mogu garantovati stopostotnu bezbednost na internetu.

8.-)ODGOVORNOST KORISNIKA

Korisnik prihvata da obešteti CBPP, kao menadžera ovog Internet sajta, zajedno sa njegovim kancelarijama, izvršnim licima, zaposlenima, agentima, distributerima i filijalama, po tužbama, žalbama, troškovima i izdacima trećih lica (uključujući i pravne troškove) koji su rezultat kršenja OPŠTIH USLOVA UPOTREBE.

9.-)ZAKON I PRAVNA NADLEŽNOST

Ovi OPŠTI USLOVI UPOTREBE i bilo koji odnos između korisnika i CBPP kao vlasnika ovog Internet sajta uređuje se španskim zakonima.

Za bilo kakve sporove koji proisteknu iz postojanja ili sadržaja ovih opštih uslova ili odnose između korisnika i CBPP, obe strane se povinuju isključivoj pravnoj nadležnosti Sudova u gradu Barseloni, izričito se odričući bilo koje druge pravne nadležnosti koja može biti važeća.

10.-)PRAVILA O KOLAČIĆIMA

10.1 Opšte informacije o kolačićima:

Kolačić (cookie) je mali tekstualni dokument koji se neprimetno generiše na terminalu korisnika (kompjuter, pametni telefon, tablet ili bilo koji drugi uređaj) pri pristupanju internet sajtu. Kolačići čuvaju i preuzimaju informacije o pretraživanju izvršenom sa datim uređajem. Oni nisu štetni elementi i ne mogu oštetiti kompjutere.

10.2 Tipovi kolačića:

Upotreba kolačića nam omogućava, na primer, da korisnicima omogućimo bolje pretraživanje. Pomažu nam da identifikujemo korisnika (ako je registrovan), da zapamtimo njegova podešavanja pri pretraživanju, da sprovedemo istraživanje modela upotrebe da bi poboljšali naš internet sajt, da definišemo profile za slanje personalizovanih reklama, itd.
Na spisku u nastavku navedeni su i opisani tipovi kolačića koji se koriste:

• Lični kolačići: Kolačići koje korisnički terminal šalje sa kompjutera ili domena koji vodi sam urednik, odakle se pruža usluga koju traži korisnik.

• Kolačići treće strane: Kolačići koji se šalju korisničkom terminalu iz kompjutera ili domena koji vodi ne urednik, već druga jedinica koja obrađuje podatke dobijene iz kolačića. U tabeli na kraju su navedeni kolačići treće strane koji se koriste na ovom internet sajtu.

• Kolačići sesije: Tip kolačića osmišljen za skupljanje i pohranjivanje podataka kada korisnik pristupi internet sajtu.

• Trajni kolačići: Tip kolačića čiji su podaci pohranjeni u terminal i kojima može pristupiti i obrađivati ih osoba zadužena za kolačiće, tokom određenog perioda, koji može trajati od nekoliko minuta do više godina.

• Kolačići za analizu: Kolačići koje obrađujemo ili sami ili to čini treća strana i koji nam omogućavaju da se odredi broj naših korisnika i potom izvrši statistička analiza i merenje upotrebe usluga od strane naših korisnika. Pretraživanje našeg internet sajta se tako analizira da bi se poboljšali naši proizvodi i usluge.

• Reklamni kolačići: Kolačići koji omogućavaju najefikasnije moguće rukovanje reklamnim prostorom koji urednik uključuje u internet sajt, aplikaciju ili platformu sa koje se pruža određena usluga, na osnovu kriterijuma kao što je uređeni sadržaj ili učestalost prikazivanja reklama.

U spisku koji sledi navedeni su kolačići koje koristimo:

Uobičajena podešavanja korisnika14 dana kada je pri pristupanju obeleženo polje “remember me” (ne zaboravi me)

Ime kolačića Svrha Rok trajanja
wp-settings-1 (1) Informacije o internom delu internet sajta 48 sati ili kada je pretraživač isključen
Uobičajena podešavanja korisnika 14 dana kada je pri pristupanju obeleženo polje “remember me” (ne zaboravi me)
_icl_visitor
_lang_is
Rukovanje višejezičnom prirodom ovog sajta 48 sati ili kada je pretraživač isključen.
Viewed_
cookie_
policy
Korisnikovo prihvatanje Pravila o kolačićima 48 sati ili kada je pretraživač isključen.
_icl_current_language Podešavanje jezika 48 sati ili kada je pretraživač isključen.

 

 

Takođe je moguće, kada korisnik gleda internet sajt ili klikne na elektronsku poruku koja reklamira ili promoviše naše proizvode ili usluge, da kolačić bude instaliran u pretraživač da bi pratio naše reklame, u pogledu podataka o broju pregleda, mestu gde se pojavljuje, vremenu kada su pregledane itd.

Neki od kolačića koji se koriste na ovom internet sajtu mogu biti nevezani za REVLON. Do toga dolazi zato što neke stranice na sajtu imaju sadržaj koje su ubacili treći internet sajtovi. Pošto sadržaj potiče sa drugih sajtova, REVLON ne kontroliše podešavanja za te kolačiće. Da bi izmenili podešavanja za kolačiće, pregledajte te treće internet sajtove u cilju informisanja.

10.3 Pružaoci usluga treće strane:

Treće strane sa kojima smo ugovorili usluge za koje je potrebna upotreba kolačića:

Ime pružaoca Svrha kolačića Opis
Google Analytics Razlikuje korisnike i sesije. Pruža informacije o broju pregleda koje je izvršio korisnik. __utma
Google Analytics Određuje nove sesije /preglede i identifikuje vreme kada je pristupljeno stranici. __utmb
Google Analytics Obezbeđuje kompatibilnost sa internet sajtovima na kojima je instalirana šifra za praćenje urchin.js. __utmc
Google Analytics Beleži poreklo korisnika i ključne reči koje je korisnik upotrebio da bi pristupio ili našao adresu internet sajta. Ovaj kolačić se koristi za izračunavanje prometa na pretraživačima ili u kampanjama i za pretraživanje samog internet sajta (interni linkovi). __utmz

10.4. Rukovanje kolačićima: opoziv i poništavanje:

Korisnik može da blokira i poništi kolačiće instalirane na svom kompjuteru u bilo kom trenutku, putem instaliranih opcija na pretraživaču:

Chrome: prekohttp://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=es&answer=95647

Explorer: prekohttp://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-Cookies-in-internet-explorer-9

Firefox: preko http://support.mozilla.org/es/kb/habilitar-y-deshabilitar-Cookies-que-los-sitios-we

Safari: preko http://support.apple.com/kb/ph5042

Ako nije dopušteno instaliranje tehničkih kolačića na vašem pretraživaču, možda nećete moći da pristupite nekim delovima internet sajta ili oni neće dobro funkcionisati.

Na kraju, ako želite da više kontrolišete instaliranje kolačića, možete instalirati programme ili dodatke na vaš pretraživač, kao što su alatke “Do Not Track”, koje će vam omogućiti da izaberete kolačiće kojima želite da dozvolite pristup.

PROČITAO/LA SAM OVE OPŠTE USLOVE UPOTREBE I PRIHVATAM IH UPOTREBOM www.intrageninstitute.com INTERNET SAJTA..

U skladu sa španskim Organskim zakonom 15/1999, od 13. Decembra, o Zaštiti ličnih podataka, ovim se obaveštavate da dobrovoljnim podnošenjem vaših ličnih podataka putem formulara “Pitanja” na internet sajtu www.intrageninstitute.com (u nastavku, “Internet sajt”), smatra se da prihvatate elektronsku obradu podataka od strane COLOMER BEAUTY AND PROFESSIONAL PRODUCTS, S.L., kompanije koja radi u oblasti industrije lepote i nege kose, sa poreskim identifikacionim brojem (PIB) B-08000135 I registrovanim sedištem u WTC Almeda Park, c/ Tirso de Molina, 40, 08940 Cornellà de Llobregat, Barselona (Španija), ili od strane OGILVY HEALTHWORLD BARCELONA, SA, marketinške agencije, u svojstu Obrađivača podataka, sa registrovanim sedištem u c/ Bolívia, 68-70, 08018 Barselona (Španija), i poreskim identifikacionim brojem (PIB) A60886298. Podaci će biti obrađeni da bi mogli da vam pošaljemo sertifikat kao dokaz da ste uspešno pohađali Program obuke Intragen Cosmetic Tricology (ICT) i, kada je primenljivo, promotivne informacije putem redovne ili elektronske pošte, posebno bilten sa informacijama o proizvodima koje naša i/ili ostale kompanije iz Revlon group komercijalizuju, a u tom cilju će gorepomenuti podaci biti uključeni u elektronski dokument koji pripada gorenavedenoj kompaniji za goreobjašnjenu svrhu. Ako NE želite da primate promotivne informacije, molimo vas da obeležite polje “Ne želim da primam komercijalna saopštenja” na Internet sajtu. Imate pravo da ostvarite svoje pravo pristupa, ispravke, odustajanja i osporavanja putem slanja elektronske poruke u tom cilju na info@intrageninstitute.com ili pisma, redovnom poštom COLOMER BEAUTY AND PROFESSIONAL PRODUCTS, S.L, na ruke (Attn.) International Marketing Professional Brands Department, WTC Almeda Park, c/ Tirso de Molina, 40, 08940 Cornellà de Llobregat, Barselona (Španija). En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, el envío voluntario de sus datos personales mediante el formulario “Gestión de Datos Personales” del sitio web www.intrageninstitute.com, en adelante el "Sitio Web", supone su consentimiento para que COLOMER BEAUTY AND PROFESSIONAL PRODUCTS, S.L., empresa dedicada a la industria de la belleza y la peluquería, con CIF. B-08000135 y domicilio social en WTC Almeda Park, c/ Tirso de Molina, 40, 08940Cornellà de Llobregat, Barcelona, por sí misma o a través de OGILVY HEALTHWORLD BARCELONA, SA, agencia de comunicación, en su calidad de Encargado del Tratamiento, con domicilio en C/Bolívia, 68-70, 08018 Barcelona,con CIF A60886298,los trate de forma automatizada con la finalidad de poder enviarle el diploma acreditativo de que Ud. ha cursado nuestro Programa de Formación Intragen Cosmetic Tricology (ICT) y, en su caso, enviarle información promocional, tanto por correo ordinario como por vía electrónica, en concreto una “newsletter” relativa a los productos de nuestra compañía y/o demás empresas del grupo Revlon, incorporando dichos datos en un fichero automatizado de su titularidad para las finalidades anteriormente descritas. Para el caso de que NO desee recibir información promocional, marque la sección “No deseo recibir comunicaciones comerciales” establecida al efecto en el Sitio Web. Ud. podrá ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición solicitándolo a la dirección de correo electrónico info@intrageninstitute.com, o mediante correo ordinario enviado a COLOMER BEAUTY AND PROFESSIONAL PRODUCTS, S.L, At. Departamento International Marketing Professional Brands, WTCAlmeda Park, c/ Tirso de Molina, 40, 08940 Cornellá de Llobregat, Barcelona.
U skladu sa španskim Organskim zakonom 15/1999, od 13. Decembra, o Zaštiti ličnih podataka, ovim se obaveštavate da dobrovoljnim podnošenjem vaših ličnih podataka putem formulara “Pitanja” na internet sajtu www.intrageninstitute.com (u nastavku, “Internet sajt”), smatra se da prihvatate elektronsku obradu podataka od strane COLOMER BEAUTY AND PROFESSIONAL PRODUCTS, S.L., kompanije koja radi u oblasti industrije lepote i nege kose, sa poreskim identifikacionim brojem (PIB) B-08000135 i registrovanim sedištem u WTC Almeda Park, c/ Tirso de Molina, 40, 08940 Cornellà de Llobregat, Barselona (Španija), ili od strane OGILVY HEALTHWORLD BARCELONA, SA, marketinške agencije, u svojstu Obrađivača podataka, sa registrovanim sedištem u c/ Bolívia, 68-70, 08018 Barselona (Španija), i poreskim identifikacionim brojem (PIB) A60886298. Podaci će biti obrađeni da bi bili u mogućnosti da odgovorimo na vaše pitanje u vezi sa našim proizvodima marke INTRAGEN i relevantni podaci će biti pohranjeni u elektronskom dokumentu koji je u našem vlasništvu, za gorenavedene svrhe. Imate pravo da ostvarite svoje pravo pristupa, ispravke, odustajanja i osporavanja putem slanja elektronske poruke u tom cilju na info@intrageninstitute.com ili pisma, redovnom poštom COLOMER BEAUTY AND PROFESSIONAL PRODUCTS, S.L, na ruke (Attn.) International Marketing Professional Brands Department, WTC Almeda Park, c/ Tirso de Molina, 40, 08940 Cornellà de Llobregat, Barselona (Španija). En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, el envío voluntario de sus datos personales mediante el formulario “Consulta” del sitio web www.intrageninstitute.com,en adelante el "Sitio Web", supone su consentimiento para que COLOMER BEAUTY AND PROFESSIONAL PRODUCTS, S.L., empresa dedicada a la industria de la belleza y la peluquería, con CIF. B-08000135 y domicilio social en WTC Almeda Park, c/ Tirso de Molina, 40, 08940Cornellà de Llobregat, Barcelona, por sí misma o a través de OGILVY HEALTHWORLD BARCELONA, SA, agencia de comunicación, en su calidad de Encargado del Tratamiento, con domicilio en C/Bolívia, 68-70, 08018 Barcelona, con CIFA60886298, los trate de forma automatizada con la finalidad de poder contestar la consulta realizada por Ud. en relación a productos de nuestra marca INTRAGEN, incorporando dichos datos en un fichero automatizado de su titularidad para la finalidad anteriormente descritas.Ud. podrá ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición solicitándolo a la dirección de correo electrónico info@intrageninstitute.com, o mediante correo ordinario enviado a COLOMER BEAUTY AND PROFESSIONAL PRODUCTS, S.L, At. Departamento International Marketing Professional Brands,WTC Almeda Park, c/ Tirso de Molina, 40, 08940 Cornellà de Llobregat, Barcelona.
U skladu sa španskim Organskim zakonom 15/1999, od 13. Decembra, o Zaštiti ličnih podataka, ovim se obaveštavate da dobrovoljnim podnošenjem vaših ličnih podataka putem formulara “Pitanja” na internet sajtu www.intrageninstitute.com (u nastavku, “Internet sajt”), smatra se da prihvatate elektronsku obradu podataka od strane COLOMER BEAUTY AND PROFESSIONAL PRODUCTS, S.L., kompanije koja radi u oblasti industrije lepote i nege kose, sa poreskim identifikacionim brojem (PIB) B-08000135 I registrovanim sedištem u WTC Almeda Park, c/ Tirso de Molina, 40, 08940 Cornellà de Llobregat, Barselona (Španija), ili od strane OGILVY HEALTHWORLD BARCELONA, SA, marketinške agencije, u svojstu Obrađivača podataka, sa registrovanim sedištem u c/ Bolívia, 68-70, 08018 Barselona (Španija), i poreskim identifikacionim brojem (PIB) A60886298. Podaci će biti obrađeni da bi mogli da vam pošaljemo sertifikat kao dokaz da ste uspešno pohađali Program obuke Intragen Cosmetic Tricology (ICT) i, kada je primenljivo, promotivne informacije putem redovne ili elektronske pošte, posebno bilten sa informacijama o proizvodima koje naša i/ili ostale kompanije iz Revlon group komercijalizuju, a u tom cilju će gorepomenuti podaci biti uključeni u elektronski dokument koji pripada gorenavedenoj kompaniji za goreobjašnjenu svrhu. Ako NE želite da primate promotivne informacije, molimo vas da obeležite polje “Ne želim da primam komercijalna saopštenja” na Internet sajtu. Imate pravo da ostvarite svoje pravo pristupa, ispravke, odustajanja i osporavanja putem slanja elektronske poruke u tom cilju na info@intrageninstitute.com ili pisma, redovnom poštom COLOMER BEAUTY AND PROFESSIONAL PRODUCTS, S.L, na ruke (Attn.) International Marketing Professional Brands Department, WTC Almeda Park, c/ Tirso de Molina, 40, 08940 Cornellà de Llobregat, Barselona (Španija). En cumplimiento de lo establecido en la Ley Orgánica15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal, el envío voluntario de sus datos personales mediante el formulario “Solicitar Código” del sitio web www.intrageninstitute.com, en adelante el "Sitio Web", supone su consentimiento para que COLOMER BEAUTY AND PROFESSIONAL PRODUCTS, S.L., empresa dedicada a la industria de la belleza y la peluquería, con CIF. B-08000135 y domicilio social en WTC Almeda Park, c/ Tirso de Molina, 40, 08940Cornellà de Llobregat, Barcelona, por sí misma o a través de OGILVY HEALTHWORLD BARCELONA, SA, agencia de comunicación, en su calidad de Encargado del Tratamiento, con domicilio en C/Bolívia, 68-70, 08018 Barcelona, con CIF A60886298, los trate de forma automatizada con la finalidad de poder enviarle el diploma acreditativo de que Ud. ha cursado nuestro Programa de Formación Intragen Cosmetic Tricology (ICT) y, en su caso, enviarle información promocional (tanto por correo ordinario como mediante vía electrónica, en concreto una “newsletter” relativa a los productos de nuestra compañía y/o demás empresas del grupo Revlon, incorporando dichos datos en un fichero automatizado de su titularidad para las finalidades anteriormente descritas. Para el caso de que NO desee recibir información promocional, marque la sección “No deseo recibir comunicaciones comerciales” establecida al efecto en el Sitio Web. Ud. podrá ejercer sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición solicitándolo a la dirección de correo electrónico info@intrageninstitute.com, o mediante correo ordinario enviado a COLOMER BEAUTY AND PROFESSIONAL PRODUCTS, S.L, At. Departamento International Marketing Professional Brands,WTC Almeda Park, c/ Tirso de Molina, 40, 08940 Cornellá de Llobregat, Barcelona.